Biography


Olen vuonna -81 syntynyt Jyväskyläläinen yrittäjä jolle valokuvaus on rakas harrastus vastapainoksi päivätyölle ja yrittäjyydelle.

Perheeseeni kuuluu kaksi ala-asteikäistä poikaa jotka asuvat luonani vuoroviikoin, ja päivittäin kotona minua odottaa Prahanrottakoira Diiva. Lisäksi usein luonani on vierailemassa myös rakas tyttöystäväni.

Koulutukseltani olen automaatioasentaja ja myöhemmin olen lukenut myös turvallisuusalaa ja suorittanut kiinteistönhoitajan perustutkinnon. Tällä hetkellä opiskelen Media-alan ammatitutkintoa varten Gradialla Jyväskylässä, josta valmistun valokuvaajaksi vuoden 2019 lopussa.

Valo- ja videokuvaus minua on kiinnostanut lapsesta asti, ja jo ala-asteella koulussa teimme kavereiden kanssa erilaisia videoita senaikaisilla videokameroilla.
Sittemmin kuvaushommat jäi nuoruuden muissa kiireissä, mutta vuoden 2015 alussa kuvaaminen alkoi taas todenteolla kiinnostaa. Hommasin uuden perus järjestelmäkameran, kävin mm. kansalaisopiston kuvauskursseilla ja löysin sosiaalisesta mediasta alan ryhmiä joissa pääsi verkostoitumaan muiden harrastajien sekä ammattilaisten kanssa.
Tämän jälkeen kuvaaminen on ollut hyvinkin aktiivista ja kuvauskalustoa olen päivittänyt pikkuhiljaa parempaan studiotiloja myöten.

Kuvaan pääasiassa naisia ja ehdottomasti kysytyin aihe on alusvaate tai taiteelliset alastonkuvaukset, mutta kuvaan myös perinteisempää potrettia niin luonnossa kuin studiossakin. Tarvittaessa kuvaan myös juhlia ja tapahtumia sekä erilaisia yrityskuvauksia.

Kuva: Antti Varhe


Using Format